Mapa Forum

   Zaloguj  |
Obecny czas to 21 Lis 2017, 4:31
Forum Mitril.pl Strona Główna
Zobacz posty bez odpowiedzi   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony:  Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak
  »  Forum Mitril.pl  »  Walka  »  Ogólne pytania dotyczące Fight Phase
Autor Wiadomość
Silverhand
~Honorowy Redaktor



Wiek: 30
Dołączył: 25 Sty 2008
Posty: 2087

Skąd: W-wa

Offline
Pochwał: 2

Galeria Silverhand (11 zdjęć)

   Post Wysłany: 16 Gru 2011, 22:19
Zacytuj zaznaczone

W zasadzie żadna. Może tyle, ze jak jednym przegrasz to bardziej cie to denerwuje Razz
   Powrót do góry »
 
_MCK_
~Gwardia Drzwi Durina



Wiek: 26
Dołączył: 08 Lis 2012
Posty: 122

Skąd: Warszawa/Kielce

Offline
Ostrzeżeń: 1

Galeria _MCK_ (3 zdjęcia)

   Post Wysłany: 13 Paź 2013, 15:58
Zacytuj zaznaczone

1. Wojownik został otoczony przez 3 przeciwników:
-6 kostek dla otaczających zarówno w rozstrzyganiu walki jak i obrażeń

-3 kostki dla otaczających w rozstrzyganiu walki i 6 jeżeli ją wygrają?


2. Gość z jednym atakiem może zająć walką tylko jednego przeciwnika czy tylu z iloma uda mu się styknąć w fazie ruchu?
   Powrót do góry »
 
Kevin
*Sztygar



Wiek: 27
Dołączył: 23 Sty 2008
Posty: 4629

Skąd: Poznań

Offline

Galeria Kevin (13 zdjęć)

   Post Wysłany: 13 Paź 2013, 16:00
Zacytuj zaznaczone

Zły dział.

_________________
"Tym dziwniejsze jest, że prawdziwa wojna-a kilka prawdziwych wojen widziałem-pod względem porządku i ładu do złudzenia przypomina ogarnięty pożarem burdel"- A.Sapkowski "Chrzest Ognia"
   Powrót do góry »
 
pmg10
~Odźwierny Morii




Dołączył: 14 Lip 2015
Posty: 17

Skąd: Gliwice

Offline


   Post Wysłany: 11 Sie 2015, 17:39
Zacytuj zaznaczone

Czy Ranger of Gondor z włócznią może strzelać i wspierać na raz ?
   Powrót do góry »
 
Lukan
~Pomocnik Szamana



Wiek: 24
Dołączył: 04 Lis 2009
Posty: 839

Skąd: Toruń/ Płock

Offline
Ostrzeżeń: 1


   Post Wysłany: 11 Sie 2015, 18:45
Zacytuj zaznaczone

Nie moze tego zrobić w tej samej turze, uzywa naprzemiennie luku lub wloczni w zaleznosci od tego co wybierzesz
   Powrót do góry »
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
  »  Forum Mitril.pl » Zasady rozgrywania bitew w WotR  »  Walka »  Ogólne pytania dotyczące Fight Phase Idź do strony:  Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Wszystkie czasy w strefie GMT
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Wersja do druku

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Copyrights © 2007-2009 Mitril.pl. All rights reserved  |  Właściciel strony: Kalins

Redakcja strony nie odpowiada za treści i poglądy prezentowane przez Użytkowników.
Wszelkie poglądy i treści Użytkownicy prezentują w swoim własnym imieniu i na swoją wlasną odpowiedzialność.
Strona główna  /  Forum  /  Szukaj  /  Wiadomości  /  Profil

Projekt i wykonanie: