Mapa Forum

   Zaloguj  |
Obecny czas to 25 Lis 2017, 0:06
Forum Mitril.pl Strona Główna
Zobacz posty bez odpowiedzi   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak
  »  Forum Mitril.pl  »  Zasady rzecz święta, czyli pytania i odpowiedzi   »  Khardush
Autor Wiadomość
Slotgan
~Krasnoludzki Zwiadowca



Wiek: 28
Dołączył: 24 Lut 2012
Posty: 306

Skąd: Poznań

Offline


   Post Wysłany: 17 Lip 2017, 19:33
Zacytuj zaznaczone

Nie wiem czy padło już to pytanie, ale czy Khardush(jako lider) jak popełni samobója to w scenie z punktami za lidera przeciwnik dostaje te punkty?
   Powrót do góry »
 
Włodas
~Gwardia Drzwi Durina



Wiek: 26
Dołączył: 22 Sty 2017
Posty: 101

Skąd: Tarnowo Podgórne

Offline


   Post Wysłany: 17 Lip 2017, 19:37
Zacytuj zaznaczone

koniecznie Very Happy

_________________
For Gondor !
   Powrót do góry »
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
  »  Forum Mitril.pl  »  Zasady rzecz święta, czyli pytania i odpowiedzi  »  Khardush
Wszystkie czasy w strefie GMT
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Wersja do druku

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Copyrights © 2007-2009 Mitril.pl. All rights reserved  |  Właściciel strony: Kalins

Redakcja strony nie odpowiada za treści i poglądy prezentowane przez Użytkowników.
Wszelkie poglądy i treści Użytkownicy prezentują w swoim własnym imieniu i na swoją wlasną odpowiedzialność.
Strona główna  /  Forum  /  Szukaj  /  Wiadomości  /  Profil

Projekt i wykonanie: